Американец глумел мртов 321 ден за на Тик Ток, па добил улога во ЦСИ: Вегас

Џош Нали од Кентаки се преправал дека е мртвов 321 ден и се снимал на Тик Ток, по што тој ја добил улогата на мртво тело во серијата ЦСИ: Вегас. Тој секој ден објавувал видеа на кои глуми дека е мртов, и за една година од ден во ден станувал се подобар. Во меѓувреме тој … Continue reading Американец глумел мртов 321 ден за на Тик Ток, па добил улога во ЦСИ: Вегас

Текстот Американец глумел мртов 321 ден за на Тик Ток, па добил улога во ЦСИ: Вегас е превземен од Reporter.mk.