Американка е прогласена за девојка со најголема и најширока уста во светот

Сем Рамсдел (33) од Америка со години го привлекува вниманието со својата впечатлива насмевка. Всушност, таа може да ја отвори устата до 6,52 сантиметри, што …

Американка е прогласена за девојка со најголема и најширока уста во светот Прочитај повеќе »

Текстот Американка е прогласена за девојка со најголема и најширока уста во светот е превземен од Reporter.mk.