Англичанка роди идентична тројка, феномен што се случува еднаш на 100.000 раѓања

Англичанката Џина Девдни (35) останала бремена по природен пат и родила родила идентична машка тројка, феномен што се случува еднаш на 100.000 раѓања. Откако се родиле, бебињата поминале шест недели во болница пред да си одат дома. Џими, Џенсен и Џексон наскоро ќе го прослават својот прв роденден. „Да се ​​биде мајка е најдобрата работа на светот. … Continue reading Англичанка роди идентична тројка, феномен што се случува еднаш на 100.000 раѓања

Текстот Англичанка роди идентична тројка, феномен што се случува еднаш на 100.000 раѓања е превземен од Reporter.mk.