Аргентински милијардер ќе постави статуа од Марадона на аеродром

Аргентинскиот милијардер Едуардо Еурнекијан, има намера да го исполни своето ветување кое му го дал на својот добар пријател, неодамна починатиот легендарен фудбалер Диего Армандо Марадона и да постави негова статуа на најголемиот аеродром во Аргентина, во Буенос Аирес. Едуардо има во план да ја постави статуата од Марадона на аеродромот Есеиза. Тој е основач … Continue reading Аргентински милијардер ќе постави статуа од Марадона на аеродром

Текстот Аргентински милијардер ќе постави статуа од Марадона на аеродром е превземен од Reporter.mk.