Авион кој летал за Барселона се вратил во САД заради силен пролив на еден патник

Авион на американската компанија „Делта“ кој летал  Атланта-Барселона се вратил назад откако еден патник имал експлозивен пролив. Авионот бил два часа во воздух кога пилотот …

Авион кој летал за Барселона се вратил во САД заради силен пролив на еден патник Прочитај повеќе »

Текстот Авион кој летал за Барселона се вратил во САД заради силен пролив на еден патник е превземен од Reporter.mk.