Балонот на Доналд Трамп во пелени ќе стане дел од колекцијата на музејот во Лондон

Лондонскиот музеј објави дека џиновскиот балон во форма на Доналд Трамп ќе стане дел од негова колекција. Тоа е илустрација на протестите што ја следеа посетата на американскиот претседател на Лондон во 2018. „Со ова дело можеме да го одбележиме тој бран на чувства кои дента го обзедоа градот па и да го доловиме тој … Continue reading Балонот на Доналд Трамп во пелени ќе стане дел од колекцијата на музејот во Лондон

Текстот Балонот на Доналд Трамп во пелени ќе стане дел од колекцијата на музејот во Лондон е превземен од Reporter.mk.