Брачен пар тужи популарен ресторан откако пронашле мртов стаорец во нивната чорба

Брачен пар го тужеше популарниот ресторан „Гамеок“ во Корејатаун, откако пронашле мртов стаорец во нивната чорба за носење. На ова реагирал и Здравствениот инспекторат во …

Брачен пар тужи популарен ресторан откако пронашле мртов стаорец во нивната чорба Прочитај повеќе »

Текстот Брачен пар тужи популарен ресторан откако пронашле мртов стаорец во нивната чорба е превземен од Reporter.mk.