Британскиот парламент забрани бебиња да се носат на седниците

Британскиот парламент забрани да се носат деца на седниците, откако лабуристката Стела Криси го донла своето бебе на парламентарна дебата. Таа вели дека е можно да се комбинираат политиката и родителството и побара да се изменат правилата во парламентот. Криси кажа дека редовно го носела својот син, кој е доенче, а порано и ќерката на … Continue reading Британскиот парламент забрани бебиња да се носат на седниците

Текстот Британскиот парламент забрани бебиња да се носат на седниците е превземен од Reporter.mk.