Да те лижнам и ќе одам

Кавгата меѓу вицепремиерот Бојан Маричиќ и пратеничката на ВМРО ДПМНЕ Дафина Стојановска беше главна тема во Собранието меѓу пратениците па и јавноста. Стојановска за време …

Да те лижнам и ќе одам Прочитај повеќе »

Текстот Да те лижнам и ќе одам е превземен од Reporter.mk.