Далматинец сè уште го отплаќа долгот од свадбата од пред 17 години

Младоженец од Далмација направил свадба пред 17 години и сеуште го исплаќа долгот за веселбата. Бидејќи вечерата во износ од речиси 6 илјади евра никогаш не била платена, младоженецот завршил на суд, каде што сè резултирало со правосилна одлука во 2006 година. А бидејќи извршителот ниту бил вработен ниту имал недвижен имот на кој би … Continue reading Далматинец сè уште го отплаќа долгот од свадбата од пред 17 години

Текстот Далматинец сè уште го отплаќа долгот од свадбата од пред 17 години е превземен од Reporter.mk.