Далматинскиот Хвар е четвриот најубав остров на светот

Популарниот светски магазин “Тајм аут“ објави листа на најубави острови во светот, меѓу нив е и далматинскиот Хвар, кој се најде на четвртото место. Еве кои острови се најдоа на оваа листа: 1. Свети Вартоломеј, Мали Антили Сент Бартс е вистински тропски рај. Сина вода, зајдисонце и мноштво јахти, а на ридот се наоѓа и … Continue reading Далматинскиот Хвар е четвриот најубав остров на светот

Текстот Далматинскиот Хвар е четвриот најубав остров на светот е превземен од Reporter.mk.