Девојка и нејзиниот 88-годишен дедо дипломирале во ист ден

Мелани Салазар (23) од Сан Антонио и нејзиниот 88-годишен дедо, Рене Неира, во ист ден дипломираа на Универзитетот во Тексас. Мелани доби диплома за комуникациски уметности, а нејзиниот дедо доби степен на признание по економија. „Кога бевме на бината, почувствував дека ме преплавија емоциите. Беше тишина. Не слушнав ниту аплауз, но ми кажаа дека целиот стадион … Continue reading Девојка и нејзиниот 88-годишен дедо дипломирале во ист ден

Текстот Девојка и нејзиниот 88-годишен дедо дипломирале во ист ден е превземен од Reporter.mk.