Девојка со гол задник седи на коприви и заработува пари, досега собрала 60.000 долари

Девојка која на социјалните мрежи се претставува како Ари, вели дека заработила 60.000 долари на сајт за возрасни. Објасни дека парите ги заработила откако клиентите од неа барале да направи чудни и бизарни работи. Некои од нив обожаваа да ја гледаат гола, но има и такви кои сакаат да видат како работи во градината. Ари … Continue reading Девојка со гол задник седи на коприви и заработува пари, досега собрала 60.000 долари

Текстот Девојка со гол задник седи на коприви и заработува пари, досега собрала 60.000 долари е превземен од Reporter.mk.