Девојката што се самоуби на Тик Ток ја заследија уште еден милион луѓе

Индиската ѕвезда на Тик Ток, Сија Какар (16), на 24 јуни оваа година изврши самоубиство, а после нејзината смрт бројот на следбеници на дупло повеќе порасна. Сија имала милион следбеници на друштвената платформа “Тик Ток” во моментот на нејзината смрт, а три дена подоцна, бројот на следбеници рипнал, па сега има 2,1 милион следбеници. Овој … Continue reading Девојката што се самоуби на Тик Ток ја заследија уште еден милион луѓе

Текстот Девојката што се самоуби на Тик Ток ја заследија уште еден милион луѓе е превземен од Reporter.mk.