Фонтана ги налути жителите на Виена: „Изгледа како да ја правело дете со пластелин, а чини 2 милиони евра“

Виена доби нова фонтана што свечено беше отворена од австрискиот претседател Александар Ван дер Белен и градоначалникот на Виена Мајкл Лудвиг, кои го поздравија „извонредниот …

Фонтана ги налути жителите на Виена: „Изгледа како да ја правело дете со пластелин, а чини 2 милиони евра“ Прочитај повеќе »

Текстот Фонтана ги налути жителите на Виена: „Изгледа како да ја правело дете со пластелин, а чини 2 милиони евра“ е превземен од Reporter.mk.