(Фото) Бијонсе одржа концерт на дожд, па плати 100.000 долари за да може фановите да се вратат дома со воз

Бијонсе одржа концерт во Мериленд на дожд, а по настапот плати 100.000 долари за фановите со воз можат да се вратат дома безбедно. Пејачката не …

(Фото) Бијонсе одржа концерт на дожд, па плати 100.000 долари за да може фановите да се вратат дома со воз Прочитај повеќе »

Текстот (Фото) Бијонсе одржа концерт на дожд, па плати 100.000 долари за да може фановите да се вратат дома со воз е превземен од Reporter.mk.