(Фото) Брус Вилис има двојник во Србија, се вози со автобус во Белград

Фотографија од маж кој многу личи на Брус Вилис се споделува на интернет. Фотографијата е направена во автобус во Белград, а многумина се шегуваа на негова сметка. „Овој личи на оној од Die Hard. Брус Вилис бара каде да купи млеко во Србија. Брус Вилис се распадна. Се повлече од актерството, па се вози со … Continue reading (Фото) Брус Вилис има двојник во Србија, се вози со автобус во Белград

Текстот (Фото) Брус Вилис има двојник во Србија, се вози со автобус во Белград е превземен од Reporter.mk.