(Фото) Човекот со најголемиот пенис во светот се сликаше по гаќи

Човекот со најголемиот пенис во светот, Џон Фалкон се сликаше по гаќи, а фотографиите ги објави на социјалните мрежи. Фалкон е познат како човекот кој го држи рекордот со најголем пенис, со должина од 34,9 сантиметри во ерекција. Фалкон ретко објавува фотографии на социјалните мрежи од својот полов орган. Но, овојпат објави една во новите … Continue reading (Фото) Човекот со најголемиот пенис во светот се сликаше по гаќи

Текстот (Фото) Човекот со најголемиот пенис во светот се сликаше по гаќи е превземен од Reporter.mk.