(Фото) Италијанска кошаркарка се соблече за Плејбој

Италијанската кошаркарка Валентина Вињали се соблече за Плејбој.  Таа освен кошарка, се занимава и со макенекство. Таа учествуваше и на изборот за убавина , Мис на Италија, кога пред девет години се беше во финалето на изборот за најубава Италијанка.

View this post on Instagram

I know I’m bad 😌👑

A post shared by Valentina Vignali (@valentinavignali) on

View this post on Instagram

all green everything 🐸💚🐢🦜🍀

A post shared by Valentina Vignali (@valentinavignali) on

Текстот (Фото) Италијанска кошаркарка се соблече за Плејбој е превземен од Reporter.mk.