(Фото) Ким Кардашијан заспа во салон за разубавување

Познатата американска ѕвезда Ким Кардашијан заспа во салон за разубавување. Нејзиниот стилист објави фотографии од неа, како спие, додека тој и ја средува фризурата. „Те сакам“, напишал тој во објавата, а Ким не ја прифати шегата и подоцна му одговорила дека го мрази и дека ја исцрпел. Фотографијата ги насмеа голем број од нејзините фанови, … Continue reading (Фото) Ким Кардашијан заспа во салон за разубавување

Текстот (Фото) Ким Кардашијан заспа во салон за разубавување е превземен од Reporter.mk.