(Фото) Лос влегол да им се шета по дома па ги викнале пожарникарите на помош

Пожарникари на Алјаска добиле невообичаен повик за помош од Здружението за заштита на диви животни, кои побарале помош да го извадат лосот од куќата на едно семејство. „Не побараа да им помогнеме околу извлекувањето на животното. Станува збор за едногодишен мажјак кој залутал во неделата утрото. Барал за јадење па се протнал низ прозорот и … Continue reading (Фото) Лос влегол да им се шета по дома па ги викнале пожарникарите на помош

Текстот (Фото) Лос влегол да им се шета по дома па ги викнале пожарникарите на помош е превземен од Reporter.mk.