(Фото) Попот од Миравци падна во вода фрлајќи го крстот

На вчерашниот голем христијански празник Богојавление речиси низ целата земја се фрлаше светиот крст во реките, езерата, но и базените. Речиси секоја година се случува некој инцидент, овој пат, тоа се случи во струмичко Миравци, кога попт се лизна по тревата и падна во вода додека верниците чекаа го фрли крстот во неа. Видеото од настанот беше … Continue reading (Фото) Попот од Миравци падна во вода фрлајќи го крстот

Текстот (Фото) Попот од Миравци падна во вода фрлајќи го крстот е превземен од Reporter.mk.