(Фото) Старлета ги скрши двете стапала на одмор, нема да може да стои на нозе шест месеци

Британската старлета и некогашна пејачка, Кејти Прајс, додека била на одмор во Турција ги скршила двете стапала. Кејти се повредила за време на посета на еден тематски парк, каде што била со момчето и двете деца. Таа скокнала од еден ѕид, па така и ги скршила стапалата. „Да, вистина е. Морам да ги оперирам двете стапала … Continue reading (Фото) Старлета ги скрши двете стапала на одмор, нема да може да стои на нозе шест месеци

Текстот (Фото) Старлета ги скрши двете стапала на одмор, нема да може да стои на нозе шест месеци е превземен од Reporter.mk.