(Фото) Заев крал на северот

По вчерашната објава на премиерот Зоран Заев, дека е постигнат договор со Грција, а Македонија ќе стане Северна Македонија, твитерџиите, ја искористија “Играта на тронови“ за да се шегуваат.

Па така, главта на Заев ја вметнаа во телото на Џон Сноу, еден од омилените ликови во популарната серија.