(Фото) „Зоки Ваксајн“ нова игрица за мобилен: Мало сутра вакцина ако изгубите живот

Откако во Македонија стигна првата пратка со вакцини, донацијата од Србија, а други вакцини нема, од пред два дена „Зоки Ваксајн“ е новата игрица која може да се симне на PlayStore на мобилните телефони. Игрицата се вика „Зоки Ваксајн“, а во описот стои: „Со помош на Зоки соберете што е можно повеќе вакцини“. Во игрицата … Continue reading (Фото) „Зоки Ваксајн“ нова игрица за мобилен: Мало сутра вакцина ако изгубите живот

Текстот (Фото) „Зоки Ваксајн“ нова игрица за мобилен: Мало сутра вакцина ако изгубите живот е превземен од Reporter.mk.