Фудбалер заврши во затвор затоа што ја снимал манекенката Тина Катаниќ додека имала секс во тројка

Поранешниот фудбалер кој настапувал во клуб од пониската лига во Хрватска, Домагој Р. (28), завршил во затвор затоа што во 2015 година ја снимал поранешната лото девојка и манекенка Тина Катаниќ како имаат секс со двајца негови пријатели. Тој е осуден на една година и 11 месеци затвор. Тина рече дека пред шест години била намамена … Continue reading Фудбалер заврши во затвор затоа што ја снимал манекенката Тина Катаниќ додека имала секс во тројка

Текстот Фудбалер заврши во затвор затоа што ја снимал манекенката Тина Катаниќ додека имала секс во тројка е превземен од Reporter.mk.