Фудбалот е повеќе од спорт

Две мајки ги дојат своите бебиња за време на еден од фудбалските натпревари на кои игра тимот на Аргентина. Фотографијата на која мајките навиваат на трибините и во исто време ги дојат своите бебиња измами воодушевување кај корисниците на социјалните мрежи.