(Галерија) Австралиските пожарникари се разголеа ѝ за календарот за 2020

И оваа година австралиските пожарникари се соблекоа да се сликаат за новиот календар за 2020 година. Тие позираат со животни, а парите се наменети за хуманитарни цели.  Овој пат тие решија средствата да ги донираат во помали хуманитарни организации во Австралија, кои се фокусирани на помагање на спасени животни и животни за терапија. Новиот календар погледнете го тука

 

Текстот (Галерија) Австралиските пожарникари се разголеа ѝ за календарот за 2020 е превземен од Reporter.mk.