(Галерија) Деца кои изгледаат баш како нивните кукли

Воопшто не е тајна дека децата обожаваат играчки, а многу од нив ги сакаат токму оние кои личат на нив. Кога ќе ги погледнете овие 20 фотографии, просто нема да знаете кој на кого личи.

Текстот (Галерија) Деца кои изгледаат баш како нивните кукли е превземен од Reporter.mk.