(Галерија) Генијална архитектура или тотална лудост: интересни градби низ европските градови

Како што напредува технологијата, архитектите и градежниците стануваат сè покреативни како нивните дела би ги истакнале во урбаните простори. Некои можеби дури и претеруваат. Еве 15 примери на најлудите градби. 1. Оваа куќа во Париз, Франција изгледа како да се топи. 2. Ова е хотел во Зандам, Холандија.   View this post on Instagram   … Continue reading (Галерија) Генијална архитектура или тотална лудост: интересни градби низ европските градови

Текстот (Галерија) Генијална архитектура или тотална лудост: интересни градби низ европските градови е превземен од Reporter.mk.