(Галерија) Корсети, панталони и фустни во силни бои: Модна реавија на Митко Занов

Дизајнерот Митко Занов вчеравечер имаше модна ревија во Музејот на современа уметност која е дел од модниот настан ЕXPO .30. На ревијата со наслов Origin претстави 15 креации, комбинација од постоечки модели преработени во ново руво и нови модели како најава за идните проекти. Колекцијата корсети, панталони и фустни е дополнета со модни додатоци: рачно … Continue reading (Галерија) Корсети, панталони и фустни во силни бои: Модна реавија на Митко Занов

Текстот (Галерија) Корсети, панталони и фустни во силни бои: Модна реавија на Митко Занов е превземен од Reporter.mk.