(Галерија) Најсмешни твитови по поплавата во Скопје

По вчерашното невреме кое се случи во Скопје , па го потопи градот со вода, поројниот дожд, грмотевиците и поплавите по улиците сосе паднатите дрвја врз автомобилите-пак им отвори работа на твитерџиите. Па така на социјалните мрежи инспиративни твитови од вчерашното невреме, на сета мака со која се соочи Скопје,имаше простор и за малку смеење. Редакцијата на „Репортер“ избра неколку инресени коментари: