(Галерија) Снег на Шапка среде април

На Попова Шапка веќе неколку дена паѓа снег, па на социјалните мрежи се споделуваат слики од снежната покривка. Таа во моментов е околу 10 сантиметри. „Снег среде април“, стои на сликите, а покрај кои е и денешниот датум, 15 април.

Фото: Фејсбук – Конак

Текстот (Галерија) Снег на Шапка среде април е превземен од Reporter.mk.