(Галерија) Василица со популарните арии беше мевлем за публиката, одличен концерт во НОБ

Популарните оперски арии вечеравечер на Василичарски концерт беа  вистински мерак и супер промена откако години наназад на сцената се пееше поп, рок и диско музика. Овојпат Националната опера и балет звучеше пооинаку. Публиката уживаше, буквално  од почеток до крај на концертот и ја поздрави оваа промена во изборот за традиционалниот концерт. Од „Камрина Бурана“, пореку „Тоска“, … Continue reading (Галерија) Василица со популарните арии беше мевлем за публиката, одличен концерт во НОБ

Текстот (Галерија) Василица со популарните арии беше мевлем за публиката, одличен концерт во НОБ е превземен од Reporter.mk.