Гробари од цел Балкан се собраа во Ниш: Сечеа торта во форма на ковчег

Во Ниш се одржа 11 -тата „Гробаријада“ која собра околу 200 претставници од 150 погребални компании од Хрватска, Грција, Бугарија, Босна и Херцеговина, Србија и Северна Македонија. Во некој од нишките ресторани гостите биле посужени со торта која била во облик на ковчег долга метар и половина, а тортата била послужена со огномет и звуци на „Маршот … Continue reading Гробари од цел Балкан се собраа во Ниш: Сечеа торта во форма на ковчег

Текстот Гробари од цел Балкан се собраа во Ниш: Сечеа торта во форма на ковчег е превземен од Reporter.mk.