Хармоникаш собра богатство од бакшишот на свадба

Хармоникаш на свадба во Србија го доби најголемиот бакшиш во животот и воедно најголемиот бакшиш снимен некогаш на камера. Се работи за хармоникашот Милош, кој собра богатство на свадба, па дури и лежеше на парите што ги заработи.

Gepostet von Milos Pavlovic Kika i Skorpioni "Official Page" am Sonntag, 12. August 2018

Текстот Хармоникаш собра богатство од бакшишот на свадба е превземен од Reporter.mk.