Хороскоп за 25 ноември: За шкорпијата љубовни промени, стрелецот не е задоволен во бракот

ОВЕН Можна е промена на работното место, ако планиравте тоа да се случи може да очекувате дека ќе бидете многу задоволни. Љубовта полека исчезнува помеѓу вас и партнерот, она што го имавте полека се гаси. Пад на имунитетот. БИК Ве очекува прекинување на договорот за работа, а крајот кој е пред вас ви носи нов … Continue reading Хороскоп за 25 ноември: За шкорпијата љубовни промени, стрелецот не е задоволен во бракот

Текстот Хороскоп за 25 ноември: За шкорпијата љубовни промени, стрелецот не е задоволен во бракот е превземен од Reporter.mk.