Хороскоп за 28 ноември: Овенот во конфликт со најблиските, на лавот му треба промена

ОВЕН Транзитите укажуваат на можност да влезете во конфликт со најблиските. Кризата внатре во семејството може да потрае ако не се потрудите да преземете конкретни чекори, макар и да би биле непријатни по вас. Не заборавајте дека тие не ви се непријатели. БИК Овој викенд можна неочекувана семејна напнатост и тоа најверојатно поради финансии. Реагирајте … Continue reading Хороскоп за 28 ноември: Овенот во конфликт со најблиските, на лавот му треба промена

Текстот Хороскоп за 28 ноември: Овенот во конфликт со најблиските, на лавот му треба промена е превземен од Reporter.mk.