Индонезиец стана милионер откако метеорит му падна на куќата

Индонезиецот Џошуа Хутагалунг станал милионер откако метеорит му паднал на куќата, го пробил кровот и се закопал во земјата. Тој подоцна го продал за  речиси два милиони долари 33-годишниот столар во август во дворот на својот дом на Суматра правел сандак, кога вселенскиот камен паднал на неговиот дом и го пробил кровот. “Беше многу гласно, а … Continue reading Индонезиец стана милионер откако метеорит му падна на куќата

Текстот Индонезиец стана милионер откако метеорит му падна на куќата е превземен од Reporter.mk.