Ја откажал венчавката затоа што семејството на девојката сакале да ги слушаат за време на секс

Британец ја откажал венчавката со својата девојка, поради бизарниот обичај и услов кој го добил од нејзиното семејство. Тие побарале од него, да останат позади вратата, за време на нивната прва брачна ноќ и да му аплаудираат за добро завршената работа.

Младоженецот кога го слушнал барањето, одлучно одбил и решил да ја откаже венчавката. Тој не сакал да се предомисли, ниту кога вереницата му предложила да се преправаат дека спиат заедно, за да ги удоволат барањата на нејзиното семејство.

 

Текстот Ја откажал венчавката затоа што семејството на девојката сакале да ги слушаат за време на секс е превземен од Reporter.mk.