Кинез освоил 30 милиони долари, ама не им кажал на сопругата и детето за да не станат мрзеливи

Кинез освоил 219 милиони јуани, или околу 30 милиони долари на лото, но не им кажал на сопругата и детето затоа што не сакал да станам мрзеливи. Во канцеларијата на лотаријата дошол облечен во жолта маскота, што е вообичаена пракса меѓу кинеските добитници кои се обидуваат да го сокријат идентитетот од јавноста. Добивката ја освоил … Continue reading Кинез освоил 30 милиони долари, ама не им кажал на сопругата и детето за да не станат мрзеливи

Текстот Кинез освоил 30 милиони долари, ама не им кажал на сопругата и детето за да не станат мрзеливи е превземен од Reporter.mk.