Кинез се искачи на облакодер со инвалидска количка за да собере пари за парализирани лица

  Лаи Чи -ваи (37) се искачи  на облакодер во Хонгконг во инвалидска количка на вистина од 250 матри.  Тој се дигаше со помош на јаже. По десет часови се искачи на облакодерот со цел да собере пари за пациентите со повреда на ‘рбетниот мозок. Лаи, кој останал парализиран по сообраќајна несреќа пред 10 години. … Continue reading Кинез се искачи на облакодер со инвалидска количка за да собере пари за парализирани лица

Текстот Кинез се искачи на облакодер со инвалидска количка за да собере пари за парализирани лица е превземен од Reporter.mk.