Ќе се снима продолжение на филмот „П.С. Те сакам“

Продукциската компанија „Алкон ентертејнмент“ најави дека ќе се снима продолжение на филмот „П.С. Те сакам“. Тие ги добија филмските права за романот „Постскриптум“ на писателката Сесилија Ахерн.

И првата книга на ирската писателка доби филмска верзија во 2014 година. Во главните улоги тогаш глумеа Хилари Свонк, Џерард Батлер, Лиза Кудроу, Кети Бејтс и други. За многумина, ова е еден од најпопуларните романтични филмови на сите времиња.

„Постскриптум“ беше пуштена во продажба прво во Велика Британија, лани во септември, а од вчера се продава и во Америка.

Текстот Ќе се снима продолжение на филмот „П.С. Те сакам“ е превземен од Reporter.mk.