Концертите се враќаат во Македонија

Комисијата за заразни болести денеска дозволи да се организираат настани, кажа министерот за здравство Венко Филипче и додаде дека комисијата го прифатила предлогот на Здружението на музичари и на преставници на здруженијата за организирање на настани. Тие биле на заедно на состанок минатата недела, но за ова донеле солиден протокол со строго контролиран влез. Веста … Continue reading Концертите се враќаат во Македонија

Текстот Концертите се враќаат во Македонија е превземен од Reporter.mk.