Крадец им го вратил автомобилот на брачен пар по венчавката ѝ им оставил порака со извинување

Крадец им го вратил автомобилот на брачен пар од Италија ѝ им оставил порака со извнување. Автомобилот им го паркирал на паркингот пред хотелот каде …

Крадец им го вратил автомобилот на брачен пар по венчавката ѝ им оставил порака со извинување Прочитај повеќе »

Текстот Крадец им го вратил автомобилот на брачен пар по венчавката ѝ им оставил порака со извинување е превземен од Reporter.mk.