Крива Паланка ги измеша гостите, па наместо на Владо Георгиев му посака добредојде на Здравко Чолиќ

Од општината Крива Паланка ги помешаа двете балкански музички ѕвезди па наместо на Владо Георгиев, на официјалната „Фејсбук“ страна на општината, му посакаа добредојде на …

Крива Паланка ги измеша гостите, па наместо на Владо Георгиев му посака добредојде на Здравко Чолиќ Прочитај повеќе »

Текстот Крива Паланка ги измеша гостите, па наместо на Владо Георгиев му посака добредојде на Здравко Чолиќ е превземен од Reporter.mk.