Кучето на Брена го искасало Кеба: Не знам што му бидна, можеби Боба му дал ракија

Кучето на Лепа Брена го искасало нејзиниот популарен колега Драган Којиќ – Кеба, кој завршил на лекар. Тој отишол на гости кај Брена и Боба, кои му се соседи, па додека терал гости кучето, како што вели, од никаде му рипнало и ги гризнало. „Не знам што се случи со кучето. Можеби Боба му дал … Continue reading Кучето на Брена го искасало Кеба: Не знам што му бидна, можеби Боба му дал ракија

Текстот Кучето на Брена го искасало Кеба: Не знам што му бидна, можеби Боба му дал ракија е превземен од Reporter.mk.