Купил Ламборџини и го искршил после 20 минути

Маж од Велика Британија купил луксузен автомобил Huracan Performante Spyder од брендот Ламборџини, но веднаш го искршил. Од салонот за коли, тој излегол на автопатот и доживеал незгода. Иако многумина помислие дека сопственикот на колата е виновен за несреќата, во полицискиот извештај стои дека возачот на колата со 640КС, нагло запрел на автопатот поради механички … Continue reading Купил Ламборџини и го искршил после 20 минути

Текстот Купил Ламборџини и го искршил после 20 минути е превземен од Reporter.mk.