Љубов во време на корона

Здравствена работничка и вработен во полицијата, со дланките споделуваат нежност преку стаклото, а на можат да се допрат за рака. Фотографијата, која е направен во една од болниците во земјава, се споделува на социјалните мрежи и измами насмевки во ова лудо време кога светот се справува со коронавирусот.

 

Текстот Љубов во време на корона е превземен од Reporter.mk.