Мачката на Тејлор Сфивт е побогата од нејзиното момче

Пејачката Тејлор Свифт (34) веќе некое време е зафатена со својата турнеја, а слободното време сака да го поминува со своите три мачки, кои ги …

Мачката на Тејлор Сфивт е побогата од нејзиното момче Прочитај повеќе »

Текстот Мачката на Тејлор Сфивт е побогата од нејзиното момче е превземен од Reporter.mk.